Saznajte više

Naziv: Panthermal komora Tretman kisikom, ozonom i aromaterapija
Cijena (1 tretman): 125,00 kn
panthermal-komora-zatvoreno

Panthermal Komora

Regenerirajte se, pomladite i uklonite posljedice stresa u jedinstvenoj komori sa kisikom, ozonom i aromaterapijom!

Panthermal komora

PRVA REGENERACIJSKA KOMORA SA KISIKOM I OZONOM U HRVATSKOJ!!!

PANTHERMAL komora objedinjuje nekoliko tretmana u jednom:

  • Detoksikacija se odvija pomoću ionizirane pare, koja potiče znojne žlijezde i otvaranje pora čime se obilno izlučuje voda, štetne i beskorisne tvari, a stanice se opskrbljuju kisikom.
  • Molekularni kisik u tijelo ulazi cijelom površinom kože i stimulira cirkulaciju i rad organa. Aktivni kisik u literaturi je predstavljen kao koristan i bitan za metabolizam, pa je iz tog razloga i zbog njegovog antibakterijskog učinka definiran kao “krijepilo za tijelo”.
  • Aktivni kisik ili ozon nema nikakvog toksičnog djelovanja na organizam, a u manjim količinama djeluje antiseptički, antibakterijski, metabolički kod oksigenizaciju kod anemije i intoksikacije, umanuje brzinu sedimentacije, pozitivno djeluje naneurovegetativni sistem.


panthermal-komora-zatvoreno

Korištenjem mješavine korisnih plinova (molekularni i aktivni kisik) kroz kožu, zajedno sa ioniziranom parom postiže se:

  • antistersni učinak,
  • detoksikaciju organizma,
  • usporavanje starenja stanica,
  • opći ili lokalni učinak mršavljenja,
  • anticelulitni učinak,
  • opuštanje i savladavanje svih vrsta umora,
  • povećanje energetskog nivoa unutarnjih organa.

panthermal-komora-otvoreno

 

Tretman u regenracijskoj komori Panthermal zaista omogućava objektivnu detoksikaciju pomoću ionizirane pare koja stimulira znojne žlijezde i otvaranje pora. To izazivaobilno znojenje na niskim temperaturama (37° – 42°C), uslijed čega se iz organizmaizlučuje voda zajedno s neupotrebljivim i štetnim otpadnim tvarima, a stanice u tkivu istovremeno primaju kisik.

Na taj se način molekularni kisik perkutno apsorbira čitavim tijelom osim glave.

Ovaj oblik kisika stimulativno djeluje na krvotok i rad organa. U stučnoj literaturi možemo čitati o tome da se čisti kisik koristi i da je često od presudnog značaja kod aktiviranja općih procesa izmjene tvari, stoga su ga i nazvali “tjelesni tonik”.
Znojenje je normalni tjelesni proces kojim se ljudsko tijelo hladi i regulira tjelesnu temperaturu.

Temepertura od 37 stpnjeva C predstavlja ravnotežu između proizvodnje tjelesne temeperature kao rezultata različitih kemijskih procesa u tijelu, odnosno metabolizmu, te gubitka topline.

U kombinaciji sa aromaterapijom,  koje se pripravlja s obzirom na probleme, tegobe  ili indikacije, u dogovoru sa klijentom određujemo temperaturu unutar komore, dužinu trajanja tretmana, vrstu i količinu aromaterapije, kao i količinu i vrijeme protoka aktivnog kisika.

Ozon ima pozitivan učinak na zacjeljivanje rana, stimulaciju imunološkog sustava, oksigenaciju i prokrvljenost tkiva, na smanjenje oteklina i boli, pospješuje proces kromatolize (zaraštavanja) kod djelomične rupture mišića, oštečenja ligamenata, oštečenja hrskavice, zaraštavanja mekog tkiva nakon operacija, bržeg zaraštavanja ožiljaka bez priraslica.

Untitled Document